Blog

Zet maar in je agenda: het Alles is Noord Feest 2024

25 juli 2024
Geplaatst door TeamElzenhagen

Wil je kennismaken met de inwoners van Amsterdam Noord? Zet dan het Alles is Noord Feest op zondag 1 september in je agenda. Dit is een feest voor en door Noorderlingen in het Noorderpark.

Het Alles is Noord Feest

Het Alles is Noord Feest is een feest voor jong en oud. Je vindt er kraampjes, gekke acts, een vrijmarkt, maar ook heerlijk eten en allerlei leuke activiteiten van en door kinderen. Om je een goed beeld te geven van dit grote feest, delen we in dit artikel wat je kunt verwachten.

Het feest wordt gevierd in het Noorderpark, dat om de hoek is van Elzenhagen Zuid. Combineer een bezoekje aan het feest vooral met een rondje door Elzenhagen Zuid. Vanuit de wijk loop je zo het Noorderpark in. 

Getalenteerde podiumbeesten

Alles is mogelijk op het Alles is Noord Feest. Daarom biedt de organisatie van het feest ruimte aan getalenteerde podiumbeesten. Van jongleren tot twerken tot de handstand: op het podium aanschouw je de hele dag inspirerende acts.  Artiesten uit Noord Op het feest zullen artiesten uit Noord - van beginners tot doorgewinterde zangers en zangeressen - optreden. Verwacht een breed scala aan soorten muziek.

De markt op

Op de Alles is Noord Markt koop je handgemaakte en tweedehands spullen en kleding voor een zacht prijsje. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een kraampje op te zetten. Op zoek naar iets voor de kinderen? Op de kleedjeskindervrijmarkt verkopen kinderen hun speelgoed, boekjes en spelletjes. 

Voor de kids

Naast de kleedjeskindervrijmarkt is er ook een speciaal programma voor de kinderen opgesteld. Denk aan touwtrekken, een knikkerbaan bouwen en een schattenspeurtocht in het park. 

Een lekkere hap

Zin om te proeven wat Noord allemaal in huis heeft? Op het buurtkeuken-pleintje koken thuiskoks uit Amsterdam Noord de sterren van de hemel. 

Ben je erbij? Wil je op 1 september langskomen op het Alles is Noord Feest? Meld je dan aan via de website van het Alles is Noord Feest. Entree is gratis.