Up and coming Amsterdam-Noord

Deze plek, net aan de andere kant van het IJ, laat zich net zomin in een hokje duwen als haar bewoners. Noord heeft een uitgesproken karakter en is niet voor niets enorm in trek bij Amsterdammers én mensen van buiten de stad. Groen. Stads. Sociaal. Hier heb je vrijheid en ruimte met het stadsleven om de hoek. Parken, de nieuwste bars en cafés, op de werf of in de hallen. De perfecte omgeving om te relaxen, nieuwe mensen te ontmoeten en inspiratie op te doen. En voor ongeveer ál je boodschappen kun je terecht in het op steenworp afstand gelegen winkelcentrum Boven ’t Y of in winkelcentrum Banne Centrum.

Openbaar vervoer

Alles in de buurt is heel goed bereikbaar: Met het ov (Station Noord) ben je binnen een paar minuten in het centrum van Amsterdam, de Pijp of op de Zuidas.

Met de auto

Elzenhagen Zuid ligt vlakbij de ring A10. Zo ben je snel op de A1, A2 en A4 en binnen twintig minuten bij Schiphol. met de auto ben je via de op- en afrit s116 snel in andere delen van Amsterdam. Ook Zaandam, Monnickendam, Purmerend, Diemen en Almere zijn goed bereikbaar.

Zo heb je alle vrijheid om te doen waar je zin in hebt. Elke dag weer. Iets voor jou?

van stads tot dorps groen, van sociale huurwoning tot villa.

Elzenhagen Zuid is een wijk vol afwisseling. Typisch Amsterdam Noord. Dé plek voor jou als je houdt van een mix van cultuur, architectuur, natuur en verschillende typen mensen.

De wijk zelf is rustig en kindvriendelijk, omringd door water en groen. Ga lekker sporten of ontspannen bij sportpark Elzenhagen, natuurspeelpark Jeugdland, of het Noorderpark. En de bereikbaarheid? Die is top. Gelegen aan de ring A10 en het OV-knooppunt van Metrostation Noord; het nieuwe metrostation van de Noord-/Zuidlijn, in no-time ben je de stad in en uit. De metro brengt je in 5 minuten in hartje Amsterdam.

Loop vanuit je stamcafé zo om de hoek het park in. Spring op de fiets naar het centrum of ga voor een rondje Noordhollandsch kanaal. Vanavond een buurtbarbecue aan de kade. Morgen thuis op de bank met je favoriete snacks van de toko. Elke dag is anders. Keuzes. Vrijheid. Alles in de buurt.

De essentie van Elzenhagen Zuid

Elzenhagen Zuid

wordt dit jouw nieuwe buurt?