Groen. Kleinschalig. Creatief gebouwd.

De Zuidbuurt wordt omringd door water en groen. De kleinschalige opzet en parkachtige omgeving geven een ruimtelijk en vrij gevoel. Ook vind je hier straks een buurt- en middelbare school, een sporthal en een atletiekbaan. Tussen de gebouwen komen rondlopende paden en de buurt wordt volledig autoluw. Zo spelen de kleintjes in alle rust.

Woningaanbod

Er worden ongeveer 375 woningen gebouwd in de Zuidbuurt. Binnen de verschillende Parkvilla’s komt een mix van appartementen en stadswoningen, het betreft hier zowel koop- als huurwoningen. Allemaal anders. Allesbehalve standaard dus.

Wanneer intrekken?

De verkoop van ParkVillaz 7 en 14 vordert gestaagd (nog enkele te koop). Vanwege dit succes zijn we nu ook gestart met de verkoop van Villa 6. Bekijk hier het aanbod!

De start bouw van deze drie Villaz zal in het laatste kwartaal van 2023 plaats vinden. De Zuidbuurt wordt in fases verkocht en gebouwd. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Elzenhagen en geef aan dat je op de hoogte gehouden wilt worden van de deelprojecten en toekomstig aanbod. We houden je dan regelmatig op de hoogte van de planning.

Elzenhagen Zuid

wordt dit jouw nieuwe buurt? bekijk het woningaanbod