Nieuws

Maak kennis met Van de Steege Projectmakelaars

19 december 2022
Geplaatst door TeamElzenhagen

Maak kennis met Van de Steege Projectmakelaars. Van de Steege is, samen met Lunshof Makelaardij, de projectmakelaar voor de verkoop van Parkvilla 6, 7 en 14 in de Zuidbuurt. Wil jij meer weten over de Parkvilla’s 6, 7 en 14? Neem contact op met Van de Steege. 

Wij zijn van de Steege Projectmakelaars en zijn al decennia lang dé projectmakelaar voor professionele opdrachtgevers in Amsterdam en omstreken. We weten je daardoor alles te vertellen over nieuwbouw en alles wat hierbij komt kijken. Ons kantoor ligt op loopafstand ven Elzenhagen en wij kunnen je daardoor ook over de buurt mooie feitjes vertellen!

Ons team bestaat uit makelaars die de hele dag niets anders doen dan met nieuwbouw bezig zijn. Het kopen van een nieuwbouw woning is een grote en spannende beslissing. Jouw besluit wordt genomen op basis van een tekening, plattegrond of modelwoning. Pas zodra de sleutel is overhandigd, weet je hoe de woning er écht ziet. Daarom begeleiden wij jou en zorgen we ervoor dat het duidelijk is wat je mag verwachten.

Elzenhagen ligt was ons betreft op een toplocatie. Het nabij gelegen recreatiegebied Het Twiske en sportverenigingen dichtbij op het gebied van atletiek, voetbal tennis, golf en fitness maakt het een veelzijdig gebied. Bovendien is Centrum Amsterdam Noord (CAN) een nieuw stukje Amsterdam. Het winkelcentrum, stationsgebied en de woonwijk Elzenhagen is bijna compleet. De NDSM-werf en het IJ zijn dichtbij. Makkelijk bereikbaar vanaf de A10, en natuurlijk super verbonden met de Noord Zuidlijn. Binnen 5 minuten sta je op Amsterdam Centraal. Daarom maken steeds meer mensen de overtocht naar Noord!

Elzenhagen wordt een groene wijk met water en veelzijdige en gevarieerde bebouwing. Het wordt een fijne woonomgeving voor jong en oud en we hopen je daar snel te ontmoeten. 

Je bent altijd welkom bij ons op kantoor, de koffie staat klaar!
 

Ga naar onze website