Nieuws

Maak kennis met Lunshof Makelaardij

20 december 2022
Geplaatst door TeamElzenhagen

Maak kennis met Lunshof Makelaardij. Lunshof Makelaardij is, samen met Van de Steege projectmakelaars, de projectmakelaar voor de verkoop van Parkvilla 6, 7 en 14 in de Zuidbuurt. Wil jij meer weten over de Parkvilla’s 6, 7 en 14? Neem contact op met Lunshof Makelaardij. 

Deskundig, betrokken en betrouwbaar! Dat zijn de 3 woorden die al sinds 1975 als kenmerkend staan voor onze werkwijze.

Vanuit onze prominente aanwezigheid als makelaar in Amsterdam en Amstelveen leveren wij aantoonbaar resultaat in zowel de verkoop van woningen in de bestaande bouw als het verkopen en of verhuren van fraaie nieuwbouwwoningen in prachtige nieuwbouwprojecten.

Het kopen van een nieuwbouwwoning is niet alleen spannend maar ook een ingewikkeld proces. Daar komt veel bij kijken en dat begrijpen wij. Door onze optimale kennis hebben onze makelaars en ons backoffice team alles in huis om met jou mee te denken en jou te begeleiden bij het kopen van een schitterende woning in Elzenhagen Zuid! Wij nemen jou graag mee in wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning en leggen graag alles uit in duidelijke en begrijpelijk taal.

lunshof makelaars

Elzenhagen gelegen in het gebied Centrum Amsterdam Noord (CAN) is niet alleen met al zijn facetten een echte Amsterdamse wijk waar steeds meer mensen gaan wonen en werken, maar ook binnen no time is dit gebied uitgegroeid tot één van de levendigste buurten van Amsterdam! Dit waanzinnige gebied ligt werkelijk heel fraai in een parkachtige omgeving en dat op een aantal metro-, auto- en fietsminuten van de binnenstad met alle voorzieningen en dynamiek die er in de Amsterdamse binnenstad te vinden zijn. Het wonen in Elzenhagen betekent rust en ruimte te midden van veel groen, water en recreatiemogelijkheden. De ontwikkelaar heeft veel aandacht besteed aan hele duurzame woningen maar ook is er veel aandacht voor een duurzame woonomgeving. Bij het verder uitbouwen van deze fantastische wijk mogen wij als één van de verkopende makelaars jou in het verkoopproces wegwijs gaan maken! Heb je vragen over de locatie, de gebouwen of de typologieën, neem dan gerust contact met ons op.

Ga naar onze website