Nieuws

De eerste Parkvilla’s in de presale!

18 januari 2023
Geplaatst door TeamElzenhagen

Waar wil jij wonen? In een compact appartement of liever in een penthouse van maar liefst 180 m2? Maak in deze blog kennis met de eerste Parkvilla’s in Elzenhagen Zuid. 

Parkvilla 6

Parkvilla 6 is centraal gelegen in het park, dichtbij de kinderopvang en de basisschool Kindercampus Mokum. Ideaal voor een mix van doelgroepen. De vijf woonlagen met 29 woningen bestaande uit maisonnettes en appartementen geven Parkvilla 6 een fijn, kleinschalig karakter.  Acht prachtige maisonnettes op de begane grond en de 1e verdieping bieden een fijne woonruimte voor gezinnen. De begane grond ligt hoger dan het omliggende parklandschap. Perfect voor een groen uitzicht en optimale privacy. Op de 2e en 3e verdieping vind je twee woonlagen met appartementen. De bovenste woonlaag zal bestaan uit vier penthouses met ruime buitenruimtes en mooi uitzicht. Parkvilla 6 is ontworpen door architect Office Winhov. Zij zoeken in hun projecten naar een "architectuur die de tijd doorstaat en aan gebouwen die dankzij hun bruikbaarheid, soliditeit en duurzaamheid hun relevantie behouden". Voor de gevel van Parkvilla 6 hebben ze gekozen voor een robuust karakter met metselwerkstenen in Vlaams verband. De geprefabriceerde betonnen balustrade zorgen voor een verzachtend reliëf. De Parkvilla is asymmetrisch ontworpen om zoveel mogelijk zonlicht toe te laten in de buitenruimten van de woningen.  De woningen variëren tussen de 65-134 m2 en hebben ieder een eigen buitenruimte. Een eigen inpandige berging geeft extra opslagruimte in de woningen en je fiets kun je veilig neerzetten in de gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond. Met de lift heb je een comfortabele toegang tot je woning. Alles wat je nodig hebt voor een fijn woongemak. 

In het kort over Parkvilla 6

 • een gebouw met een robuust karakter
 • 29 woningen bestaande uit maisonnettes, appartementen en penthouses
 • een hoger gelegen begane grond met uitzicht op het groen
 • het asymmetrische gebouw resulteert in optimaal zonlicht op de buitenruimtes
 • een gemeenschappelijke fietsenberging plus het comfort van een lift
 • ideaal voor gezinnen

Bekijk hier de woningtypen van Parkvilla 6

parkvilla-6-ext-2

 

Parkvilla 7

Op een mooie locatie middenin het groen staat Parkvilla 7 voor het luxe woongeluk. De villa heeft 14 mooie appartementen met een fijn afwerkingsniveau. De woonoppervlakten variëren tussen de 85 tot 141 m2. Ieder appartement heeft een inpandige berging en grote, eigen buitenruimte.  De vijf woonlagen bevatten een ruime entree met lift, trappenhuis en gemeenschappelijke fietsenberging. Op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping zijn er drie ruime appartementen per verdieping te vinden. Daarnaast bevinden er zich 2 penthouses op de 4e en hoogste verdieping van het gebouw, met grote dakterrassen. Parkvilla 7 is ontworpen door Marcel Lok Architecten. Marcel Lok Architecten gelooft dat "elk ontwerp iets toevoegt, aan de stad, aan de bestaande omgeving en stimuleert zo, bijvoorbeeld, sociale interactie." Het ontwerp van de gevel van Parkvilla 7 krijgt een vriendelijke uitstraling met als eye catcher prachtige veranda's over de volle breedte van de gevels. Ultiem woongenot voor de toekomstige bewoners van deze Parkvilla. 

In het kort over Parkvilla 7

 • een gebouw met prachtige veranda's over de volle gevelbreedte
 • 14 luxe appartementen en penthouses
 • de penthouses hebben ruime dakterrassen
 • een gemeenschappelijke fietsenberging plus het comfort van een lift voor het ultieme woongeluk

Bekijk hier de woningtypen van Parkvilla 7

parkvilla-7-ext-2

 

Parkvilla 14

In deze Parkvilla met 30 appartementen is er voor elk wat wils. De appartementen variëren van 58 tot 97 m2 en heeft een eigen buitenruimte en eigen berging in de woning. De penthouses zijn maar liefst 182m2. Het gebouw bestaat uit 6 woonlagen en is ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten. Bedaux de Brouwer architecten droomt "van het maken van waardevolle plekken in harmonie met mens en omgeving, van een wereld die het doorgeven waard is.” Een strak ontwerp met de speelsheid van groen op de gevel en tussen de balkons en ronde hoeken van het penthouses op de bovenste verdieping, geeft het gebouw een verrassende uitstraling.

In het kort over Parkvilla 14

 • een gebouw met een strak ontwerp
 • met speelse, verrassende groen elementen
 • 30 appartementen en een penthouse
 • het ruime penthouse heeft een dakterras van maar liefst 180 m2

Bekijk de woningtypen van Parkvilla 14

parkvilla-14-ext-1

 

Elzenhagen Zuid

Elzenhagen Zuid is dé plek voor jou als je houdt van een mix van cultuur, architectuur, natuur en verschillende typen mensen. Hier heb je vrijheid en ruimte met het stadsleven om de hoek. De wijk zelf is rustig en kindvriendelijk, omringd door water en groen. En de bereikbaarheid? Die is top. Gelegen op loopafstand van het OV-knooppunt met het nieuwe metrostation van de Noord-/Zuidlijn, in no-time ben je de stad in en uit. En in 10 minuten sta je in hartje Amsterdam. Elzenhagen Zuid is gelegen aan de ring A10. Heb je een eigen auto? Optioneel worden er parkeerplaatsen verkocht in de stallingsgarage gelegen onder Parkvilla 1, 2, 4 en 4 aan de Elzenhagensingel. Met nog meer gemak en flexibiliteit maak je gebruik van de deelmobiliteit.