Nieuws

Start bouw Parkvilla 6, 7 en 14 Zuidbuurt

18 december 2023
Geplaatst door TeamElzenhagen

In het kloppende hart van de groene Zuidbuurt in Elzenhagen Zuid komt de belofte van eigentijds wonen tot leven. Met de bouw van Parkvilla 6, 7 en 14 komen we weer een stukje dichterbij. De drie villa’s met appartementen worden nu gebouwd door Bot Bouw. Op 15 december zijn de heiwerkzaamheden en daarmee de bouw voor de drie villa’s gestart. Naar verwachting worden de appartementen in 2025 opgeleverd.

Parkvilla 6, 7 en 14

De drie villa’s vormen een charmant trio in de Zuidbuurt. Ze staan voor modern wonen in het midden van een groene omgeving. Met eigentijdse architectuur en een doordachte indeling bieden deze woningen een stijlvolle en comfortabele leefruimte. De verkoop van de in totaal 73 appartementen is zeer goed verlopen! Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. 

Elzenhagen Zuid

De moderne en ruim opgezette woonwijk in Amsterdam-Noord trekt met zijn eigentijdse architectuur, groene openbare ruimtes en diverse voorzieningen allerlei doelgroepen; van singles tot gezinnen en starters tot senioren.  De buurt biedt een plezierige leefomgeving. Bewoners genieten van de nabijheid van winkels, scholen en sportfaciliteiten. Tegelijkertijd maakt de goede bereikbaarheid van het openbaar vervoer een vlotte verbinding met het stadscentrum van Amsterdam. Kortom, Elzenhagen Zuid combineert modern wonen met groen en gemak.

Zuidbuurt en toekomstig aanbod

De Zuidbuurt staat bekend om zijn groenrijke karakter. Omringd door weelderige natuur en parkachtige landschappen, genieten toekomstige bewoners van een rustige en ontspannen sfeer. Zie jij je zelf hier al helemaal wonen en ben je benieuwd naar wat er nog meer wordt ontwikkeld in de Zuidbuurt? Ga naar de Virtuele Tour en neem een kijkje in de toekomst.